Hirdetés
NTK

Győrben fejlesztett és gyártott termék sikere három kontinensen

Győr+
2020.10.30. 19:58

A Győri Nemzetközi Ipari Parkban tevékenykedő NTK Ipari-Elektronikai és Kereskedelmi Kft. 1994-ben kezdte meg tevékenységét. Mára, 26 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően, nettó 4-5 millió euró forgalmat bonyolító vállalkozássá nőtte ki magát.

Hirdetés

A vállalat alaptevékenysége automatizálás és műszaki tanácsadás. Az automatizálási komponensek, szenzorok, gépbiztonsági rendszerek gyakran egészülnek ki speciális kábelkötegekkel. Ügyfélspecifikus kábelkötegek gyártásához az NTK nem talált megfelelő beszállítót, így a cég mérnökei dolgoztak ki nemzetközi standardoknak megfelelő folyamatokat és építettek fel saját gyártókapacitást. A cég kábelszerelvényeket gyártó részlege ma már önálló üzletágként működik, amely a kifejezetten magas hozzáadott értékű termékekre specializálódott: Magas minőségi elvárásokat kielégítő termékeket fejleszt és szállít az autóipar, elektronika és a repülőgépipar számára.

A közelmúltban kifejlesztett autóipari tesztkábel új mérföldkövet jelent az NTK gyártási üzletága számára. Féléves munkát, laboratóriumi elemzéseket követően elkészült a speciális kábelköteg, de a fejlesztésben résztvevő mérnökök sem számítottak a multinacionális megrendelő vállalaton belüli elsöprő sikerre: néhány hónap alatt három kontinensen (Európa számos országa mellett az Egyesült Államokban, és a Dél-afrikai Köztársaságban), vállalatcsoport szinten rendszeresítették az NTK fejlesztését.

Hirdetés

Világszínvonalú, versenyképes termék, tudásukat fejlesztő, munkájukra igényes, nagy kábelszerelési tapasztalattal rendelkező, megbecsült kollégákkal érhető el. Az üzletág további növekedésének gátját nem a megrendelői igények jelentik, hanem a megfelelő képességekkel rendelkező összeszerelők hiánya, ezért a vállalat folyamatosan keresi a nagy munkatapasztalattal rendelkező kábelszerelőket. (X)

Kapcsolódó témák: #gazdaság |
likeold
a fb oldalunkat