Játék és vidámság

Gyermeknap: mutatjuk a mai győri programokat!

Fotó: Mekli Zoltán
Győr+
2022.05.29. 08:15

Hirdetés

Ízelítő a mai győri programkínálatból:

Babakocsis felvonulás: 09:30-tól az Aradi Vértanúk útja Szökőkúti indulással rendezik meg az immár hagyományos győri Babakocsis felvonulást a Belvárosban.

Vásárcsarnok: 10 és 18 óra között egy nagy cirkusszá változik a vásárcsarnok előtti piactér a Cirkusz Piknikusz, vagyis a győri gyereknap alkalmából. Sok érdekes játék, kézműves foglalkozások, vásár, ládavasút, népi fajátékok, körhinta, fotósarok, interaktív környezetvédelmi kiállítás fogadja majd az érkezőket. A színpadon mindeközben zenészek és mesemondók váltják egymást. Fellép az AForce1 Tánc Sport Egyesület, az Aranykapu Zenekar, Füzi Rozi Cirkuszmesék című előadásával, Rudi bohóc, A Somló Banda és a Kajárpéci Vizirevü színtársulat.

Rendőrségi bemutatók és totó: ugyancsak a Vásárcsarnok előtti téren a Győri Rendőrkapitányság is képviselteti magát a mai napon. A kapitányság a bűn- és balesetmegelőzési információk, bemutatók mellett TOTÓ kitöltésére invitálja a gyermekeket. 10:00 óra és 18:00 óra között várják a totó kitöltéséhez kedvet érző diákokat!

Aranypart II: Az RC Pannonhalma 2020 Rotary Club, az Uni by the Rusty Coffee, a Mobilis és a Buborék Tündér is összefogtak, hogy felejthetetlen gyereknapot varázsoljanak az Aranypart II.-re. Az érdeklődőket 10 és 14 óra között várják a színes programo

Tűzoltóság: Vasárnap azoknak a gyermekeknek a vágya is teljesülhet, akik a tűzoltók birodalmába szeretnének egy kicsit bepillantani. A Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon több próbariasztást is láthatnak a látogatók, emeletről lecsúszó tűzoltókkal és szirénázó tűzoltóautókkal. A rendezvény délelőtt 10 órától 16 óráig látogatható.

Vizes játszótér: május 29-én újra megnyílik a Bisinger sétányon a vizes játszótér, amelyet délelőtt 10 és este 20 óra között használhatnak a gyerkőcök.

Ménfőcsanak: Várják a kicsiket a ménfőcsanaki Bezerédj-kastély parkjába is, ahol ugrálóvárak, arcfestés, csillámtetkó és lufihajtogatás közül válogathatnak a gyermekek. Lesz lángos, palacsinta és fagylalt is, amiket Rudi bohóc műsora, vagy akár a Mano Swing zenekar gyermekkoncertje alatt is el lehet majd majszolni.

Győrszentiván: Szentiváni Tölgyes Gyermeknapra invitálják a 3 és 10 év közötti gyerekeket és szüleiket május 29-én, délelőtt 9 és délután 14 óra között. A Győrszentiváni Tanösvényen ügyességi, gyorsasági, logikai feladatok, arcfestés és ugrálóvár is várja a családokat.

További programokért kattintson ide!

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #gyermeknap | #Győr | #programok |