Hirdetés
Mesevilág

Gyereknapra készül Likócs és Gyárváros

Fotó: Németh Boglárka
Németh Boglárka
2021.05.28. 16:10

Már pénteken elkezdte a felkészülést a hétvégi gyermeknapra Hajtó Péter. Gyárváros és Likócs városrészek önkormányzati képviselője a karácsonyi díszítés után, most rajzfilmfigurákkal színesítette a Mátyás teret. Ezekkel a közkedvelt meseszereplőkkel fotózkodhatnak a gyerekek, emellett pedig remek programokkal készül az egész körzet a gyermeknapra.

Hirdetés

Elza a Jégvarázsból, Marshall és Chase a Mancsőrjáratból. Minden gyerek megtalálhatja a kedvencét ma délutántól a gyárvárosi Mátyás téren.

Gyereknap alkalmából Hajtó Péter, önkormányzati képviselő mesefigurákat helyezett ki, hogy a kicsik kedvükre fotózkodhassanak kedvencükkel. A képviselőt kisfia ihlette meg annak kapcsán, milyen legyen az idei gyereknap.

Hirdetés

Hajtó Péter bízik benne, hogy nemcsak a Mátyás térre, de a likócsi gyermeknapra- amit Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselővel közösen szerveznek- szintén kilátogatnak majd a gyárvárosiak.

Ezt a likócsi művelődési házban rendezik meg. Lesz légvár, Ricsi bohóc és rengeteg finom palacsinta. A programok természetesen a vírusszabályok betartása és betartatása mellett zajlanak majd.

Galéria: Marcali Gábor

likeold
a fb oldalunkat