Hirdetés

Forgalomkorlátozás a Kálóczy-téren

Illusztráció: Pannon-Víz
Győr+
2022.08.09. 13:35

Csatorna-rekonstrukciós munkák kezdődnek augusztus 10-én, és 19-ig tartanak a Kálóczy tér északi oldalán, a győri Szentháromság-templom előtti szakaszon.

Hirdetés

A szennyvíz-gerincvezeték meghibásodása miatt a Kálóczy tér 3–11. szám előtt 15 méter hosszban vált szükségessé a vezeték cseréje. A felújítás ideje alatt forgalomkorlátozásra kell számítani az út ezen szakaszán. A munkavégzés idejére a teljes útburkolat lezárása szükséges a Széchenyi István Egyetem felől.

A Kálóczy tér orvosi rendelő és Rónay Jácint út közötti szakaszt kétirányúsítják, ami a Rónay Jácint utcáról lesz megközelíthető zsákutcaként.

A rekonstrukciós munkák miatt ideiglenesen változik a buszközlekedés is, amely a 6-os, 9-es és 29-es járatokat érinti. A forgalomkorlátozás ideje alatt a 6, 9, 29 jelzésű helyi autóbuszjáratok nem térnek be a Kálóczy térre. Kimaradó megállóhely a „Kálóczy tér” elnevezésű megállóhely, helyette a Széchenyi István Egyetem megállóhelyet tudják használni az autóbusszal közlekedők.

Az érintett autóbuszjáratok a Kálóczy tér–Hédervári úti körforgalomban fordulnak meg, a Rónay Jácint utcán közlekednek tovább.

Mindenkit arra kérnek, hogy közlekedjenek körültekintően a munkavégzés ideje alatt az érintett területen!

Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Kapcsolódó témák: #Győr | #pannon-víz |
Hirdetés