Hirdetés
Széchenyi tér

Folytatódik a Győri Nép- és Világzenei Fesztivál

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2021.09.12. 08:53

Harmadik alkalommal rendezik meg szeptember 11-12 között a Győri Nép- és Világzenei Fesztivált Győrben. A nyitónap kiválóan sikerült, ma következik a folytatás!

Hirdetés

Az esemény különböző generációkat szólít meg, mindenki találhat számára érdekes programot. A színes magyar zenei koncertek mellett tánc- és tüzes bemutató, kézműves vásár és workshopok várják az érdeklődőket a Széchenyi téren. Gyermekek számára népi fajátékok teszik lehetővé a szórakozást.

Fotó: Ács Tamás

A szombati első napon színpadra lépett többek között a Cifra Műhely, a Rába Néptáncegyüttes, a Budapest Bár és a Hoppáré Zenekar. A Széchenyi téren ezen kívül az est folyamán házakra vetített fényfestésben is gyönyörködhettek a látogatók. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere.

Hirdetés
Fotó: Ács Tamás

A mai napi folytatásban ugyancsak rendkívül izgalmas és színvonalas programsor várja az érdeklődőket. Délután 14.30-kor a Vaskakas Bábszínház előadásával folytatódik a fesztivál, 16.00-tól a Generáció Táncműhely műsora, majd 17.30-tól a Muzsikás Együttes koncertje következik.

Az Asserdus tűzzsonglőr bemutató este 20.00-kor lesz látható, Palya Bea pedig 21.00-kor lép a közönség elé. A fényfestés természetesen a mai napon sem marad el. Ma is érdemes lesz tehát kilátogatni a fesztiválra!

A további programokról részletesen itt olvashat.

Fotógaléria: Ács Tamás

Fotógaléria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #fesztivál | #Győr | #program | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat