Figyelmetlenségből balesetet okoztak, azután elhajtottak

Győr+ Illusztráció: police.hu
2023.11.21. 14:48

Közlekedési balesetek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Győrben, a Tihanyi Árpád úton közlekedett ismeretlen sofőr egy ismeretlen típusú segédmotorkerékpárral augusztus 21-én a reggeli órákban. A Magyar utcai körforgalomból kifelé hajtva nem tartott kellő követési távolságot az előtte haladó, és forgalmi okok miatt megálló Toyota típusú személygépkocsinak, és nekiütközött.

Ismeretlen személy közlekedett ismeretlen gépjárművel Győrben, a Fehérvári úti ALDI parkolóban november 19-én 13 óra körül. Vélhetően megfordulás miatt hátramenetet hajtott végre a járművel, amikor neki ütközött a közelben várakozó Toyota Auris típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott.

A baleseteket követően az ismeretlen sofőrök a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül hajtottak el.

A fenti esetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |