Hirdetés

Fenyőfa-felajánlásokat várnak

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2022.09.23. 17:45

Hagyomány Győrben, hogy a népszerű közösségi tereken és a városrészek központjaiban fényfüzérrel díszített fenyőfák emelik az advent, a karácsony ünnepének fényét.

Hirdetés

Ahol lehetséges, ott helyben lévő fát díszítenek fel a szakemberek, másutt állított fa hozza közelebb a karácsony hangulatát. Az utóbbi években a lakosság jóindulatú felajánlásaiból kerültek ki azok a fenyők, amelyeket – az adott helyszínen élő fa hiányában – a közterületre állítottak, majd díszítettek.

A Győr-Szol Zrt. idén is várja a karácsony bensőséges ünnepéhez kötődő felajánlásokat. A közszolgáltató olyan, a magánházak előtt vagy azok udvarán található, könnyen kivágható és rakodható, szép, formás, több méter magas fenyőfák tulajdonosainak a jelentkezését várja, akik szívesen látnák saját fájukat valamelyik városrészben mindenki karácsonyfájaként az adventi időszakban.

A felajánlásokat – pontos cím és elérhetőség megadásával – a társaság a 96/50-50-50-es telefonszámon hívható telefonos ügyfélszolgálatán (munkanapokon 7 és 16 óra között) és a koztisztasag@gyorszol.hu e-mail címen várja október 15-ig.

Amennyiben a felajánlott fa már az idén szükséges mennyiségen felülinek bizonyul, de egyébként megfelel a felhasználási kritériumoknak, azt a felajánlóval történő egyeztetés alapján jövő évben tudja kivágni és elszállítani a szolgáltató.

Kapcsolódó témák: #advent | #Győr | #mindenki karácsonyfája |
Hirdetés