Fentről nézve minden más

Fotó: O. Jakócs Péter
HAK
2021.07.08. 07:32

Színes ballonok lepik el Győr egét szerdától egészen vasárnapig, itt rendezik ugyanis a 40. Magyar Nemzeti Hőlégballon Bajnokságot, ahova nem csak hazai, de például holland ballonosokat is várnak. Tegnap este Hajtó Péter önkormányzati képviselő nyitotta meg a rendezvényt.

Hirdetés

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, a hétvégi 31! Összművészeti Ifjúsági Fesztivál keretében életre hívott hőlégballonos seregszemlén 18 csapat indul, a ballonok többek között a Belváros és Marcalváros felett is elszállnak majd, csodás élményt kínálva a szemfülesebb győrieknek.

Galéria: O. Jakócs Péter

Szerda este tartották meg az I. Győri Ballon Fiesta megnyitóját, ahol Hajtó Péter, győri önkormányzati képviselő köszöntötte a résztvevőket és a versenyzőket.

„A 18 hőlégballon olyan élményt fog adni, amelyet azt hiszem sokan, és jómagam sem tudunk még elképzelni.” – kezdte Hajtó Péter. „Amikor egyet látunk az égen, akkor is mindig mosolygunk, most pedig 18 hőlégballon fog felszállni. Remélem, hogy évről-évre visszatérnek majd hozzánk, egyre nagyobb létszámban és egyre nagyobb sikereket elérve. Nem kételkedem a Ballon Fiesta népszerűségében, s remélem, hogy az időjárás is kegyes lesz az idulókhoz. Bízom benne, hogy sok-sok fényképet láthatunk majd. Kérném az embereket, hogy töltsük meg az internetet ezekkel a fotókkal, hiszen az emberekre jó másfél év után ráfér a boldogság és a mosoly!” zárta a város képviseletében Hajtó Péter.

Galéria: Ács Tamás

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #fesztivál | #Győri önkormányzat | #nyár |