Hirdetés
A virágok az erkélyek és az utcafrontok virágosítására használhatók

Felhívás egynyári virág igénylésére

Fotó: Pixabay
Győr+
2020.05.14. 14:57

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Győr-Szol Zrt-vel közösen ismét egynyári virág akciót hirdet meg a győri lakosok számára.

Hirdetés

Győr városa, Dr. Dézsi Csaba András polgármester intézkedései alapján nagyszabású faültetést folytat, évente mintegy 1200 új fát ültet el és kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére.

A város jelentősen fejleszti a zöldterületeket, öntözőrendszereket telepít, és mintegy 100.000 egynyári palántát is kiültet évente. Környezetünk szépítése a lakosság bevonásával zajlik, ezért hirdeti meg az akciót az önkormányzat.

Hirdetés

A virágok az erkélyek és az utcafrontok virágosítására használhatók fel kizárólag, javítva azzal a városképet. Az átvevő felelősséget vállal a virágok gondozásáért, melyek betartását ellenőrzik.

Az akcióra kizárólag győri lakosok jelentkezhetnek, egy ingatlantulajdonos maximum 20 cserép növényt igényelhet.

Jelentkezés kizárólag: 2020. május 21-ig, levélben: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Településfejlesztési Főosztály, 9021 Győr, Városház tér 1. vagy e-mailben: viragigenyles@gyor-ph.hu címeken.

A virágosztás 2020. május 26.-án 9.00 órától a Városháza előtti téren, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával zajlik.

Az osztáson szigorúan csak maszkban illetve a kellő távolságok betartásával lehet részt venni, s virágot csak az előzetesen regisztráltak vihetnek el. A virágosztást eső esetén is megtartják, nincs pótnap.

Kapcsolódó témák: #Győr | #Győr-Szol Zrt. | #Győri önkormányzat |
likeold
a fb oldalunkat