Hirdetés
Baleseti összesítő a megyéből

Felborult autó, elütött biciklis

Fotó: police.hu
Győr+
2020.04.03. 09:10

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök három személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az 1302-es számú út 1+690 kilométerszelvényében, 2020. április 2-án 16 óra 12 perckor. Egy 19 éves győri férfi közlekedett személygépkocsival Vámosszabadi felől, Győr irányába. Haladása során egy jobbra ívelő kanyarban elveszítette az uralmat járműve felett, és a menetiránya szerinti bal oldalon az úttestről lesodródva felborult. A baleset következtében a sofőr megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Mosonmagyaróváron, a Mosonyi Mihály utcában, 2020. április 2-án 10 óra 35 perckor. Egy 51 éves szentendrei férfi közlekedett személygépkocsival a Kökény utcában, a Mosonyi Mihály utca felé. A kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget a Mosonyi Mihály utcában bicikliző nőnek. A kerékpáros az autó elejének ütközött, amelynek következtében az úttestre esett és megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

Hirdetés

A balesetek körülményeit a területileg illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

police.hu

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat