Hirdetés
Dohányboltot támadt meg a férfi

Feladta magát a rabló

Police.hu
2019.11.28. 11:14

Önként jelentkezett a rendőrségen egy 29 éves helybéli férfi, aki előző nap késsel fenyegetve kirabolt egy dohányboltot Győrben.

Hirdetés

A rendőrségre november 26-án 18 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen férfi kirabolt egy dohányboltot Győrben. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy este hat óra után egy kabátot és sapkát viselő 30 év körüli férfi lépett be az üzletbe, majd elővett egy kést és a bevétel átadására szólította fel őt. Az eladó átadta a pénzt a rablónak, aki ezután gyorsan távozott a boltból.

A rendőrök megkezdték a rabló felkutatását, információkat, adatokat gyűjtöttek a beazonosítása érdekében. Másnap délelőtt a Győri Rendőrkapitányságon megjelent a bűncselekmény elkövetője, hogy önként feladja magát. A nyomozók a férfit, elfogását követően, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Frissítés:

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája 2019. november 29-én (pénteken) dönt annak a férfinak a letartóztatásáról, aki a gyanú szerint a napokban egy győri dohányboltot rabolt ki, majd feladta magát.

A nyomozási bíró által tartott ülés nem nyilvános.

A letartóztatás tárgyában született elsőfokú határozatról a bíróság tájékoztatja a sajtó munkatársait.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
Hirdetés