Feladta magát a csicsói vállalkozó megölésével gyanúsítható negyedik elkövető

Győr+ Illusztráció: Pixabay
2023.05.26. 15:42

A KR NNI igazgatójának felszólítására önként jelentkezett ma délelőtt a Győri Rendőrkapitányságon.

A KR NNI igazgatójának felszólítására önként jelentkezett ma délelőtt a Győri Rendőrkapitányságon.

Ahogy arról a kedden tartott sajtótájékoztató keretében a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) vezető beszámoltak, négy főt gyanúsítanak a csicsói vállalkozó, Sz. Tibor megölésével. Három személyt már korábban elfogtak, és eljárás alá vontak, míg a bűncselekménnyel gyanúsítható negyedik személy, S. Gergely eddig ismeretlen helyen tartózkodott, és szökésben volt.

A rendőrök elfogatóparancs alapján nagy erőkkel keresték, és a sajtótájékoztató keretében is bemutatták fényképét. Az KR NNI igazgatója, Jeney Áron r. ezredes még fel is szólította S. Gergelyt, hogyha látja a híradásokat, akkor minél hamarabb adja fel magát, és tisztázza szerepét ebben a bűncselekményben.   

A 44 éves győri férfi ennek eleget téve, ma délelőtt személyesen megjelent a Győri Rendőrkapitányságon, és feladta magát. Azóta már a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály nyomozói bűnügyi őrizetbe vették, és megkezdődött gyanúsított kihallgatása Győrben – írja a police.hu

A Magyar Nemzet meg is nevezi azt a vállalkozót, aki információik szerint feladta magát.