Ezeknek a sofőröknek nem ment a tolatás

Győr+ Illusztráció: depositphotos.com
2024.04.02. 14:04

Közlekedési balesetekkel kapcsolatban tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett március 30-án 13 óra és 14 óra közötti időben Győrben, a Budai úti bevásárlóközpont földszinti parkolójában. Tolatása során járművével nekiütközött a mellette korábban leparkolt Peugeot típusú személygépkocsi hátsó részének, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Március 26-án 7 óra és 14 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú tehergépkocsival közlekedett Győrben, az Ezüst utcában, a 82-es főút felől. Hátramenete során nekiütközött az úttest szélén korábban leparkolt Opel Corsa típusú személygépkocsinak. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |