Eltűnt vagy csak “csavarog”? Róla szóló bejegyzés alá kommentel a győri kamasz

Győr+
2023.01.29. 18:16

Korábban egy rendőrségi felhívás alapján adtunk hírt egy eltűnt győri fiúról. Döbbenet, de a 15 éves kamasz a róla szóló cikkünk Facebook-posztja alatt bukkant fel.

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat F. Denton Dorián eltűnése ügyében. A 17 éves fiú győri tartózkodási helyéről 2022. december 28-án eltávozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írtuk január 25-én. A rendőrség felhívó posztja azóta is elérhető, tehát a fiút még nem találták meg hivatalosan.

Ugyanakkor érdekes jelenségre lettünk figyelmesek: január 29-én, azaz az első cikk megjelenése után 4 nappal az eltűnttel megegyező nevű profilt Facebook-posztunk alatt bejelölte egy ismerőse azzal a kérdéssel, hogy “csavarogsz?”. Denton pedig válaszolt is, elismerve, hogy “csavarogni” van. A nyilvánosan elérhető képek alapján valószínűleg ugyanarról a fiúról van szó, ugyanakkor ezt természetesen teljes biztonsággal nem tudjuk megállapítani, hogy tényleg ő tűnt-e fel a saját eltűnésének híre alatt.

A tinédzser először csak nevető szmájlikkal reagált a hírre, pedig láthatóan sokakat mozgatott meg eltűnésének híre: jelen cikkünk írásakor 296 megosztásnál jár a poszt.

Kapcsolódó témák: #eltűnt személy | #rendőrség |