Hirdetés
Győri Forint

Első tavaszi érmeosztás az Árkádban

Fotó: Vig Norbert
Szigeti Sándor
2022.04.28. 18:07

Megtartották az idei év első tavaszi érmeosztását az Árkád bevásárlóközpontban. A jubileumi Győri Forint 2022-ben is népszerű!

Hirdetés

A tavalyi „Győr 750″ jubileumi év egyik legnépszerűbb kezdeményezése volt az érmeosztás. Mint ismert a különleges fizetőeszköz Győr város ajándéka, amelyet minden húsz év alatti helyi lakos igényelhet. A 2021-es évben közel nyolcezer Győr 750-es érme talált gazdára.

A nagy sikerre való tekintettel a győri önkormányzat úgy döntött, hogy az idei évben is lehetőséget biztosít az érmék átvételére azoknak, akik tavaly valamilyen oknál fogva lemaradtak róla.

Hirdetés

Februárban volt utoljára érmeosztás, mígnem a mai napon a győri Árkádban megtartották az első tavaszi alkalmat is, ahol dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere és dr. Pergel Elza alpolgármester fogadta az érkezőket.

Az eseményen a jó zenékről és kiváló hangulatról természetesen ezúttal is a Győr+ Rádió csapata – Herkely Ákos, Kaszás Kornél és Fűzfa Máté – gondoskodott.

Jó hír, hogy az érmeosztás várhatóan egészen május végéig folytatódik heti egy alkalommal. Minden héten csütörtökön délután négytől hatig várják mindazokat a győri Árkádban, akik nem kaptak még érmét és előzetesen ITT regisztrálnak az eseményre.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #750Győr | #érmeosztás | #híradó |
likeold
a fb oldalunkat