Hirdetés
Rendkívüli közlemény

Elmarad a Menyasszonytánc című premier a színházban

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2020.10.02. 15:09

Az alábbiakban a Győri Nemzeti Színház hivatalos honlapján megjelent közleményt változtatás nélkül közöljük.

Hirdetés

„Tisztelt Közönségünk!
Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy járványügyi okok miatt október 2-4-ig minden előadás elmarad: a Menyasszonytánc péntek esti házi főpróbája és a szombati premier, valamint A hőstenor előadásai.  

Mint arról tegnap beszámoltunk, egyik énekkari tagunknál a laboratóriumi vizsgálat COVID-19 fertőzést igazolt szerdán, azóta sajnálatos módon az esetszámok megnövekedtek, többen produkáltak pozitív tesztet. 

Hirdetés

Miután a színház vezetősége a legfontosabbnak a nézők és munkatársaik egészségének védelmét tartja, ezért elrendelte a teátrum azonnali bezárását.

A további fertőzések elkerülése érdekében hidegköd-képző berendezéssel fertőtlenítjük végig a teljes épületet, folyamatosan egyeztetünk a Népegészségügyi Főosztállyal.

Amennyiben A hőstenor című bohózat szereplői tünetmentesek, úgy október 6-án folytatódhatnak az előadások a Kisfaludy teremben, továbbra is az aktuális járványügyi előírások figyelembevételével.

Elmarad:

  • október 2-4-ig A hőstenor
  • október 2-10-ig Menyasszonytánc
  • október 11-i dupla Elisabeth

A rendkívüli helyzetre való tekintettel az előadások pótlásáról és a jegyvisszaváltásról a későbbiekben tudunk részletes tájékoztatást adni.

Aktuális információkért, kérjük, kövessék figyelemmel a Színház honlapját és hivatalos Facebook oldalát!Megértésüket köszönjük, az érintetteknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!”

Kapcsolódó témák: #Győri Nemzeti Színház |
likeold
a fb oldalunkat