Hirdetés
A legnagyobb a városban

Elkészült az adyvárosi kutyafuttató

Fotó: Ács Tamás
Németh Boglárka
2021.07.02. 12:25

Mostanra már mindenhol zárt kerítés és hat kutyajáték is várja a mozgékony ebeket és a gazdikat az adyvárosi kutyafuttatóban. Radnóti Ákos, alpolgármester ma mutatta be a Győrplusznak az elkészült futtatót, amely több ütemben nyerte el végleges formáját.

Hirdetés

Először nem mindenütt volt kerítés, csak egy kis részen. Az alpolgármester azonban szerette volna, ha a futtató egyfajta kutyajátszótérként is funkcionál, így első körben öt kutyajátékot helyeztek ki.

Fotó: Ács Tamás

Nemrégiben, a Polgármesteri vizit terepen című műsorban Dr. Dézsi Csaba Andrást is elkalauzolta a futtató felé, akivel közösen úgy döntöttek mégis célszerűbb lenne az egész futtatót bekeríteni, így mostanra zárható kapuval is bővült a kutya élménypark.

Hirdetés

Öt játék kapott helyet, majd az alpolgármester úgy döntött egy hatodikkal is megörvendezteti az ebeket, a gazdiknak pedig padokkal kedveskedett. Van itt egy kb. 1 méter hosszú cső, de még kutyalibikóka is.

Fotó: Ács Tamás

Az alpolgármester hozzátette: ez jelenleg a legnagyobb kutyafuttató a városban, amelynek nagyon sokan örültek, hiszen a városrészben rengeteg a kutyatulajdonos.

Radnóti Ákos a Győr+-nak tartott beszámolója után pedig a két menhelyi kölyköt: Zsülit és Vivit is megmozgatta, akik hatalmas lelkesedéssel és energiával vették birtokba a területet. Az alig egyéves kölyköket néhány jutalomfalattal pedig arra is rá lehetett venni, hogy kipróbálják a kutyajátszóteret is.

A Győr+ Televízió képes beszámolójában is mutatjuk az új kutyafuttatót!

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #állatvédelem | #Győri önkormányzat | #kutya |
likeold
a fb oldalunkat