Hirdetés
Dr. Kovács Pál Könyvtár

Elismerés a magyar kultúra napján

Fotó: Dr. Kovács Pál könyvtár
Győr+
2022.01.24. 11:43

Máj Szabolcsné, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Területi Könyvtári Szolgáltatások Osztályának vezetője önkormányzati elismerésben részesült.

Hirdetés

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér közleményében emlékeztet rá: az állami feladatként ellátott könyvtárellátási szolgáltató rendszer 168 települési könyvtárának működtetése az egyik fő feladata, amit Máj Szabolcsné 2014 óta igen nagy precizitással és hatékonysággal old meg; csakúgy mint az intézmény képzési feladatainak megszervezését, és sok más fontos munkát.

Aktív közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre a megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszerhez (KSZR) tartozó könyvtárak túlnyomó részének teljes korszerűsítése. Hozzáteszik továbbá. „Ildikó kiváló vezető munkatárs, nyitott az új, korszerű szakmai technológiák felhasználása iránt, ugyanakkor személyes emberi és vezetői tulajdonságai is példamutatóak. Rendkívüli munkabírással minden szakmai területen az elvárásokon felül teljesít, ezzel az intézmény kiváló működésének egyik kulcsszereplője.”

Hirdetés

Forrás: Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér

likeold
a fb oldalunkat