Hirdetés
Hópárduc expedíció-sorozat

Elindultak a fiúk, várja őket Kirgizisztán!

Fotó: Facebook
Havassy Anna Katalin
2021.07.19. 21:18

A két győri hegymászó, Kovács Albert és Vitéz Péter július 19-én útnak indult Kirgizisztánba! Kezdetét vette tehát a hatalmas, embertpróbáló kaland!

Hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kovács Albert és Vitéz Péter nekivágott, hogy meghódítsa a Kirgizisztánban található félelmetes és nagyon nehezen mászható Pobeda-csúcsot.

A srácoknak alaposan fel kellett készülnie az expedicóra, ami persze nem csak a fizikális és mentális rátermettséget és edzettséget jelenti, hanem a legmegfelelőbb, igazán profi és biztonságos eszközök kiválasztását is.

Hirdetés

Amint ezekkel is elkészültek a sportemberek, ki kellett találni, miként is csomagoljanak össze. Na de ahogy mondani szokás, a rutin meg az évek… Nem jelentett tehát gondott a professzionális felszerelés összeállítása és összekészítése, s hogy mi is lássuk, mi mindent visznek az expedicóra, meg is mutatták miket rejtenek majd a csomagok.

Fotó: Facebook

Július 19-én pedig már a reptér várta Albertet és Pétert, akik a sok-sok edzés, készülődés után nekivágtak hogy meghódítsák a Popeda-csúcsot!

Jó utat srácok, sok sikert, Veletek vagyunk, szorítunk Nektek!

likeold
a fb oldalunkat