Élen végeztek a megyei közlekedési rendőrök

Fotó: Police.hu
Győr+
2022.09.24. 13:35

A háromnapos vetélkedésen az ország legjobb motoros- és gépkocsizó járőrei, valamint karos forgalomirányítói vettek részt.

Véget ért a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett XI. Országos Szakmai közlekedésrendészeti megmérettetés küzdelmei. Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata Farkas Péter rendőr őrnagy csapatvezető kísérete mellett kiemelkedően teljesített.

A záróünnepséget szeptember 22-én tartották meg, ahol a több napos versenyen eredményhirdetésére is sor került.

Fotó: police.hu

Az egyéni karos forgalomirányító összetett verseny 1. helyezettje Czövek Csaba r. főtörzsőrmester a Győri Rendőrkapitányság rendőre lett. Az egyéni gépkocsizó járőr kategóriában Puklér András rendőr törzszászlós, Soproni Rendőrkapitányság rendőr pedig a 3. helyezést érte el.

A csapat Czövek Csaba rendőr főtörzsőrmester, Puklér András rendőr törzszászlós és Horváth Balázs Péter rendőr zászlós Győr-Moson-Sopron Megye motorosjárőre, a csoportos intézkedéstaktikai versenyszámban 1. helyezést, összesített versenyben pedig az 5. helyezést ért el.

Fotó: police.hu

A megmérettetésen az ország összes megyéjéből érkező egyenruhások a KRESZ, szakmai ismereteikből egyaránt számot adtak. A motoros és autós járőrök gyakorlati, vezetéstechnikai pályán, továbbá szituációs feladatokban mutathatták meg tudásukat. A karos forgalomirányító rendőrök pedig Tata egyik legnagyobb, legforgalmasabb kereszteződésében irányították a közlekedőket.

Kapcsolódó témák: #112 | #közlekedés | #rendőrség |