Győr is csatlakozott

Egyre többen állnak ki a mentők mellett

Fotó: Soup4You
HAK
2021.04.08. 12:22

Hatalmas port kavart az Országos Mentőszolgálat két napja kitett posztja, amiben leírták: egy illető feljelentette kollégájukat, amiért megálltak ebédet venni. Az emberek azonnal a mentők mellé álltak, s a koronvírus-járvánnyal kacsolatos korlátozások miatt nem könnyű helyzetben lévő vendéglátósok is azonnal léptek. Győrben is!

Hirdetés

Az eset húsvéthétfőn történt, s egészen megdöbbentő, fel nem fogható cselekedetre vall. Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán mindenki megdöbbenéssel olvasta, hogy vajon hogy történhet ilyen?! Ráadásul pont most, ebben a nagyon is nehéz, az egészségügy minden dolgozójára extrém terhelést tevő időszakban.

A részleteket itt olvashatjátok:

Nagyon sokan, sokféleképpen fejezték ki felháborodásukat a képtelen vádak miatt.

A legmeghatóbb mégis talán az, ahogy a most meglehetősen nehéz helyzetben lévő vendéglátósok szinte egy emberként fogtak össze és mindenki az erejéhez mérten különféle felajánlásokat tesz az OMSZ dolgozói felé: ki hamburgert, ki levest, ki hot-dogot, ki pedig gyrost ajánl fel a mentőknek, oszágszerte.

Természetesen Győr sem maradhat ki ebből a nagy összefogásból, a győri mentőszolgálat munkatársait is megbecsülik. Örülnénk, ha egyre több és több üzenetet kapnánk Facebook oldalunkra, melyben beszámoltok nekünk önkéntes módón szerveződő szimpátia akcióról és az összefogás erejéről.

A Soup4You Levesbár tulajdonosa már többször is bizonyította, hogy nem csak remek ételeket képes készíteni csapatával, hanem a szíve is a helyén van. Küldött már többször ebédet a kórházban dolgozóknak, meglepte a covid-osztály hőseit a legendás óriás rántotthússal, most pedig a mentőket szeretne meghívni egy tartalmas, finom levesre:

„A mentősökkel való szolidaritásunk és az áldozatos munkájukért érzett hálánk jeléül a mai naptól MINDEN MENTŐS DOLGOZÓ (legyen az sofőr, orvos vagy gyakornok) VENDÉGÜNK EGY TETSZŐLEGES LEVESRE. Nem csak ma vagy holnap, hanem minden nap amíg ez az őrület véget nem ér. Teljesen mindegy mekkora a sor az üzlet előtt, nyugodtan gyertek be, (ha nem tudtok akkor egy duda és kivisszük az autóba Nektek).

Nem kell attól tartanotok hogy bárki fel fog háborodni azon hogy elsőbbséget élveztek, mert egyrészt néhány pillanatról van csak szó, másrészt meg a vendégeim már sokszor bizonyították hogy velünk vannak az ilyen kezdeményezésekben ❤ Remélem sok mentős dolgozó tudomást szerez erről a posztról, és élnek a lehetőséggel hogy hálánk jeléül átadhassuk Nekik apró gesztus gyanánt az általuk választott leveseket ❤ – írja posztjában Laci.

Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere is kiállt a mentőkért, amelyről Facebook posztjában számolt be nemrég:

Olvasóink jelezték, hogy a Révész Étterem is beszállt a kezdeményezésbe, mutatjuk!


						 
Kapcsolódó témák: #koronavírus | #OMSZ | #összefogás |
likeold
a fb oldalunkat