Hirdetés
Széchenyi István Egyetem

EFOTT: izgalmas programok a SZE-dómjánál

Fotó: Helix
Győr+
2022.07.19. 11:04

A vasárnap lezárult EFOTT-on számos nappali program nyújtott felfedeznivalót a fesztiválozóknak. A kiállítók között civil szervezetek, politikai pártok és cégek mellett felsőoktatási intézmények is bemutatkozhattak a fesztiválozóknak. A győri Széchenyi István Egyetem dómjánál az idei évben VR-játékkal, házasságkötéssel, illetve vízponggal várták az érdeklődő fiatalokat.

Hirdetés

Ha összevetjük a hasonló kategóriájú és méretű magyar fesztiválokat, észrevehetjük, hogy nappali programok terén az EFOTT kiemelkedik a mezőnyből. A szórakoztató aktivitások és sportjátékok mellett előadások, workshopok, pódiumbeszélgetések színesítik a programot.

Az idei évben a rendezvény területén Univerzum és Sport Univerzum néven elkülönítve kaptak helyet az egyetemi/közéleti, illetve mozgáshoz/ügyességhez kapcsolódó standok. A rengeteg helyszín közül mindenki találhatott kedvére valót. Az eseményen a Széchenyi István Egyetem is képviseltette magát.

Hirdetés

Az elsődleges célunk az volt, hogy a fiatalokkal megismertessük a képzéseinket, hallgatóbarát szolgáltatásainkat és mindazon lehetőségeket, amelyeket a Széchenyi István Egyetem kínál” – felelte érdeklődésünkre Scheck Gergő, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat alelnöke.

Az SZESE e-sport-szakosztálya élménytérrel jelent meg, ahol a résztvevők ki tudták próbálni az eszközöket. Volt egy kis pihenőzónánk babzsákokkal, tévével, ahol napközben ejtőzhettek a megfáradt fesztiválozók. Emellett játékokkal is készültünk, például fesztiválházasságot lehetett kötni a standunknál, ahol egy rövid ceremónia keretében eskettük meg a párokat. Emellett vízpongra adtunk lehetőséget, és a melegre tekintettel némi vizes hűsítést is kaphattak azok, akik nálunk jártak” – ismertette az alelnök.

Az egyetemisták szemmel láthatóan jól érezték magukat az intézmény dómjánál, a fotók remek hangulatról tanúskodnak.

Kapcsolódó témák: #EFOTT | #fesztivál | #Széchenyi István Egyetem |
likeold
a fb oldalunkat