Hirdetés
Hétvégi közélet

Dübörög a Vásárcsarnok – Képgalériával!

Fotó: Ács Tamás
Németh Boglárka
2021.05.15. 12:31

Friss és zamatos áruk és pazar kóstolók várták azokat, akik szombat délelőtt kilátogattak a Vásárcsarnokba. A jó hangulatról pedig nem más, mint a Győr+ Rádió gondoskodott reggel 7-től egészen 11 óráig.

Hirdetés

Bár sokan voltak, mégis mindenki a szabályokat betartva válogatott a finomabbnál finomabb portékák között. A legtöbben a kialakított teraszokon élvezték a gőzölgő melegszendvicseket vagy a kávét. A Győr+ Rádió pedig gondoskodott a fergeteges hangulatról és a helyszínről élőben jelentkeztek. Több kereskedőt és termelőt is kifaggattak és mindenki egytől-egyig örül annak, hogy a piac a járvány szabályainak enyhítése után újra pezsgő élettel telhetett meg.

A Győr+ Rádió vendége volt többek között Dr. Dézsi Csaba András polgármester is, aki elmondta, hogy nagyon jó látni azt, hogy mind a vásárlók mind az árusok jól érzik magukat, majd hozzátette: többen jeleztek pár apró problémát, amelyet közöl majd az üzemeltető Győr-Szol Zrt.-vel is. A város vezetője szerint ezek szinte azonnal orvosolható dolgok, melyeken ki lesznek javítva.

Hirdetés

A polgármester a barangolás közben Simon Róbert Balázs, országgyűlési képviselővel is találkozott, aki lelkesen válogatott a friss finomságok közül.  A képviselő elmondta, jól halad az oltás az országban, hiszen már több, mint 4,5 millió magyar kapott vakcinát és ahhoz, hogy a Csarnokban tapasztalható nyüzsgés fennmaradhasson szükséges az, hogy minél többen regisztráljanak. Borsi Róbert, önkormányzati képviselő is a Győr+ Rádió vendége volt. A képviselő örül annak, hogy az emberek ilyen szép és igényes piaci környezetben válogathatnak és azon dolgozik, hogy a továbbiakban a csarnok környéke is megújulhasson.

Ozsvárt Tamás, az üzemeltető Győr-Szol Zrt. kommunikációs vezetője pedig kiemelte, hogy az ilyen kitelepülések, mint a Rádióé még jobban népszerűsítik a modern piacot, amelynek fejlődésén továbbra is dolgoznak.

Képgalériánk a szombat délelőtti forgatagról:

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #Nádorváros | #vásárcsarnok |
likeold
a fb oldalunkat