Hirdetés

Drónnal is figyeltek a rendőrök

Fotó: Police.hu
Győr+
2022.09.23. 09:35

A levegőből is figyelték a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök, hogy a gépjárművezetők betartják-e a közlekedési szabályokat.

Hirdetés

A közlekedésrendészek a közúti forgalmat ellenőrizték Gönyű felett, illetőleg a település térségében szeptember 22-én reggel 9 óra és délután 1 óra között. Az akció célja a közlekedés biztonságának fokozása volt, különös tekintettel a vezető baleseti okokra, amelyek az elsőbbségi jog meg nem adása, a sebesség túllépése, illetve a kanyarodás, irányváltoztatás szabályainak megsértése.

A földi egységek munkáját egy speciális műszaki eszköz a levegőből is támogatta. A közlekedők közül jogsértést elkövetőkkel szemben a szankciók sem maradtak el.

Az utak biztonsága és a balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők! Balesetmentes közlekedést kíván a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság! – írja a police.hu.

Kapcsolódó témák: #baleset-megelőzés | #közlekedés | #rendőrség |
Hirdetés