Hirdetés
Jó hangulat a javából

Délutánra koktélbárrá változott a Belváros

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.09.11. 18:43

Már hagyománya van a Kisfaludy utcában szeptemberben megtartott koktélversenynek. Az ideit az eső sem befolyásolta, így ismét látványos, finom és tökéletes koktélok készültek, sokak örömére.

Hirdetés

Az ország különböző bárjaiban dolgozó szakemberek ha éreztek elég bátorságot és ügyességet magukban, akkor a győri koktélverseny nekik szólt! A győri Szomszéd stábja adta a szervezőgárdát, a hangulatot pedig a különlegességekre vágyakozó közönség. Természetesen idén sem hiányozhatott a szakmai zsűri sem, akik szigorú, de jókedvű ítészekként pontozták az ekészült csoda-italokat.

Amihez kötelező alapanyaként egyszerűen muszáj volt a versenyzőknek használni a születésnapos és ikonikus Old No.7, Gentleman Jack vagy Single Bar, természetesen a hamisíthatatlan és imádnivaló Jack Daniel’s-től…

Persze a versenyre szánt italokon kívül is készültek a finomabbnál-finomabb koktélok, a hangulat igazi belvárosi, a mosolyok pedig valóban őszinték voltak vasárnap délután a Kisfaludy utcában, ahol a rendezvény végén a kézfogások mellé értékes nyeremények is jártak.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #koktélverseny | #szórakozás | #vendéglátás |
Hirdetés