Hirdetés
Sokat tanultak a fiatalok

Deákos siker Mannheimben

győr+
2019.12.02. 13:28

A Győri Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziumának 4 fős csapata november 18-21-én részt vett az 55. Európai Nemzetközi Tanirodai Kiállításon.

Hirdetés

A diákok a Bioland nevű céggel képviselték Magyarországot a nemzetközi mezőnyben. A diákcég borokkal, sajtokkal és pékárukkal kereskedett a három nap alatt.

A kiállítást megelőzően a csapat céglátogatásokon is részt vett, a Cserpes Sajtműhelynél, a Pedro Pékségnél, a Hangyál Pincészetnél és a Vaszari Borászatnál nézhették végig a termelési folyamatokat. Ennek köszönhetően hitelesen tudták bemutatni a termékeket a Nemzetközi Kiállításon. A csapat óriási sikert aratott a látványos standdal, színvonalas katalógusukkal, több száz kereskedést bonyolítottak le.

Hirdetés

Nagyon jól érezték magukat, sok új dolgot tanultak a nemzetközi csapatoktól, a külföldi üzleti életről, várják Győrbe az iskola által rendezett tanirodai kiállításra  a vendégcsapatokat.

(Nyitóképünkön a Bioland Kft. tagjai: Bella Dominik, Bors Diána, Tóth Martin, Szilágyi Norbert, valamint Kovácsné Zimborás Ágnes igazgatónő, Bugyenszkiné Lukács Réka kísérő tanár. A képről hiányzik Pelentainé Bálint Ildikó felkészítő tanár.)

Kapcsolódó témák: #Oktatás |
likeold
a fb oldalunkat