Czuczor és Tűzmadár utca: balesetek okozóit keresi a győri rendőrség

Győr+ Illusztráció: police.hu
2023.05.30. 14:55

Egy elektromos kapu és egy visszapillantó tükör is bánta két figyelmetlen sofőr manőverét Győrben, akik adataik megadása nélkül elhagyták a helyszínt. A Győri Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy közlekedett gépjárművével május 18-án 14 óra 3 perc és 16 óra közötti időben Győrben a Czuczor Gergely utcában. Közlekedése során – figyelmetlenségéből kifolyólag – nem tartott megfelelő oldaltávolságot a Czuczor Gergely utca 30. szám előtt szabályosan várakoztatott Volkswagen típusú tehergépkocsi mellett, és a bal oldali visszapillantó tükrének ütközött. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Május 13-án 23 óra és 2023. május 14-én 7 óra közötti időben ismeretlen személy járművével a Tűzmadár utca 16. szám előtt hátramenetet hajtott végre, minek következtében nekiütközött az ott lévő ingatlan kerítésének és elektromos kapujának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, Sajtó

Kapcsolódó témák: #baleset | #felhívás | #Győr |