Hirdetés
Győri advent

Csodás videó az ünnepi fénybe öltözött Győrről

Havassy Anna Katalin
2020.12.01. 20:05

Többször hírt adtunk már arról, hogy a mostani advent más lesz, mint a többi. A koronavírus-járvány miatti korlátozások sok mindennek gátat szabnak. Egy valami azonban most is ugyanolyan lesz: az advent és a karácsony meghitt pillanatai. Illetve leginkább rajtunk múlik, hogy milyen lelkülettel éljünk meg az előttünk álló időt. A ráhangolódásra segít az alábbi videó, amelyet mi is bemutatunk.

Hirdetés

Az első gyertyát már meggyújtottuk az adventi koszorún, s az adventi kalendáriumon is kinyíltak az első ablakocskák.

Kinek képet, kinek pedig csokoládét rejtett a kis rejtekhely, egy azonban garantált: az örömteli mosoly az arcokon.

Hirdetés

Az advent és a karácsony ilyen. Az otthonunk, a városunk fényárba borul, díszítjük a környezetünk, mert jobb, mert szebb és a lelkünknek is segít.

Városunk is adventi fényárba borult, felkerültek a díszek. Jól esik egy séta, gyönyörködni a figurákban, a rengeteg apró kis fényben. Mintha segítene kizárni a körülöttünk lévő kissé kusza világot. Éljük meg az adventet úgy, hogy a karácsonyt békével teli szívvel várhassuk.

Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere is posztolt advent első napján, s megosztotta követőivel azt a hangulatos videót, amely az ünnepi díszbe öltözött várost mutatja be.

„Vajon hány családban nyíltak ki az adventi naptár első napján az ablakok
A gyerekek kedvenc időszaka közeleg. Apró ajándékok, kis édesség, meglepetések.
De minket, felnőtteket is elvarázsol a győri advent. Fényjáték, csillogás egy kicsit másképp. Vagyis nagyon másképp. Csendesebben.
Győr csodálatos!
Most kinyitjuk mi is a kis ablakot városunkra… ”

Videó: Molnár G. Tamás

Kapcsolódó témák: #advent | #Győr |
likeold
a fb oldalunkat