Csobbanás a Győr+ Rádióval az RQ Fürdőben

Németh Boglárka Fotó: MekliZ Fotóstúdió/Kasza Fruzsina
2024.07.06. 14:29

Újabb perzselő nyári nap, ami egy új lehetőség egy felejthetetlen lubickolásra a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdőben. A Győrkőcfesztivál dübörgése mellett, üdítő programokkal vártak mindenkit szombaton az élményparkban. A Győr+ Rádió szinte teljes stábja pedig élőben jelentkezik a helyszínről déltől, egészen délután öt óráig. 

“A tavalyi évben újítottuk meg a Győr+ Rádió kitelepülés sorozatát, hiszen szerettünk volna élményeket adni a győrieknek, ez pedig nagyon tetszett nekik. Ma is különleges nyereményekkel érkeztünk az RQ Vízi Élményparkba, két hete elmosott minket az eső, de most semmi nem zavar, jó idő van, hétágra süt a nap, mi pedig felpakoltuk a valódi slágereinket, illetve hoztunk strandlabdát, frizbit, mindenféle nyári nyereményeket, jó látni, hogy örömmel jönnek hozzánk a kicsik és a nagyobbak.” – számolt be Ferenczy Balázs, a rádió főszerkesztője, aki arról is beszélt, hogy olyan slágerekkel készültek, amik éltetnek, perzselnek vagy épp hűsítenek a kánikulában.

 Nagy örömére szolgál a rádiós csapatnak, hogy rendkívül aktívak a fiatalok és az idősebbek, mindenki játszani és nyerni szeretne. Az eseményt egy különleges versennyel kezdték, ahol egy műanyag edényt kellett egy frizbi segítségével vízzel megtölteni, majd ezt követően egy vízipisztolyos megmérettetésben a társuk fejéről kellett lelőni a gumikacsát, de a felnőttek sem maradtak móka nélkül, akiknek ismert zenék dalszövegeit kellett folytatni. A nyeremények között volt strandlabda, kulacs, strandpárna, hűtőtáska, frizbi és pohár is. 

Az élményfürdőben a kiváló muzsika mellett senki sem unatkozik, számos csúszda és medence várja a fürdőzőket, ráadásul a szaunavilág és a gyógyfürdő is számos meglepetéssel szolgál. Az ételek kínálata pazar, de van koktélbár és hűsítő fagylalt is. A vezetőség pedig a nyárra akciókkal készült, győri lakcímkártyával vagy tartózkodási hellyel a felnőttek 4500, míg a gyerekek 3500 Ft-ért léphetnek be a fürdőbe. Aki tehát még nem döntötte el mit csinál a nap hátralévő részében, annak üzenjük, hogy irány a vízi élménypark és csobbanásra fel!

Galéria: MekliZ Fotóstúdió/Kasza Fruzsina