Hirdetés
Sztárfellépők Adyvárosban

Családi nap a tóparton

Földvári Gabriella
2022.07.26. 11:43

Többek között Zalatnay Sarolta, Nyári Károly, Bodrogi Gyula és Kocsis Tibor is fellép szombaton Adyvárosban a Szenes Iván Emlékesten. A családi napon ingyenes programokkal várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Hirdetés

Radnóti Ákos alpolgármester a terület önkormányzati képviselője az eseményt beharangozó keddi sajtótájékoztatón elmondta, immár nyolcadik alkalommal szervezi meg az Adyvárosi Tópartyt, amelynek része a Szenes Iván Emlékest. A programot idén is Szenes Andreával, az est műsorvezetőjével közösen úgy állították össze, hogy az méltó megemlékezés legyen Magyarország legtöbbet játszott dalszerzőjéhez.  „A koncertekre a korábbi Táncdalfesztiválos sztárok, mint az Apostol együttes vagy Zalatnay Sarolta mellett, fiatal tehetséget is elhívunk, hogy megmutassuk Szenes Iván dalai minden generáció számára népszerűek és ismertek. Így esett a választás ezúttal Binhkyre.” – hangsúlyozta Radnóti Ákos.

Radnóti Ákos és Binhky. Fotó: Ács Tamás

Binhky hat évvel ezelőtt az egyik tehetségkutató műsorban tűnt fel, azóta népszerű előadó lett. „Óriási megtiszteltetés, hogy felléphetek egy Szenes Iván emlékkoncerten. Fiatal korom ellenére én is ismerem a slágereit, örülök, hogy közülük Győrben elénekelhetem a „Ha legközelebb látlak” és a „Nem csak a 20 éveseké a világ” című dalokat.” – mondta Binhky a sajtótájékoztatón.

Hirdetés

Az idei programról szólva az alpolgármester ismertette, hogy a hagyományokhoz híven ezúttal is a Téti Fúvószenekar ébreszti az adyvárosiakat, majd Kovácsovics Fruzsina várja a gyermekeket koncertjére. A nap folyamán ingyenesen kisvasutazhatnak, ugrálóvárazhatnak, omnibuszozhatnak a családok. 17 órakor a Takáts Tamás Blues Band lép a Szenes Iván parkban felállított színpadra, majd dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester köszöntőjét követően 19 órakor kezdődik a két és fél órásra tervezett emlékkoncert,. Ezen fellép az Apostol együttes, Nyári Károly és lánya Nyári Aliz, Binhky, Bodrogi Gyula és unokája Bodrogi Enikő, Voith Ági, Zalatnay Sarolta, Kocsis Tibor és Opitz Barbi.   

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid

Kapcsolódó témák: #Adyváros | #fesztivál | #híradó | #program |
likeold
a fb oldalunkat