Csak anyagi kárt hagytak hátra

Győr+ Fotó: police.hu
2024.06.07. 20:34

Balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

2024. június 2-án 18 óra 20 perc körül Győrben, a Répce, Táncsics Mihály és Lomnic utca kereszteződésben, az Ikva utca felöl a Répce utca irányába ismeretlen személy közlekedett gépkocsijával. A sofőr nem az út vonalvezetésének mérten megválasztva sebességét, a kereszteződésben, a menet iránya szerinti bal oldali forgalmi sávba áttért, és érintőlegesen nekiütközött egy Mazda DE típusú személygépkocsi bal elejének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2024. május 29-én 16 óra 40 perc és 17 óra között Győrben, a Mécs László utca 13. szám alatti bútor áruház parkolójában ismeretlen személy közlekedett gépkocsijával. Feltehetően figyelmetlenség miatt, az árukiadó kapuval szemben lévő szervízúton, a megfordulásakor hátramenetben a jármű hátuljával neki ütközött az ott szabályosan várakozó Alfa Romeo Giulietta típusú személygépkocsi jobb oldalának. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszám valamelyikén.

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |