Hirdetés
Hatvankilenccel ment, egy keréken

Crosspályának nézte a győri Mártírok útját a motoros

Fotó: Police.hu
Police.hu
2020.08.23. 11:45

A rendőrök a járművezetőt egykerekezős mutatványáért, valamint a megengedett sebesség túllépéséért megbírságolták.

Hirdetés

Győr belterületén, az 1-es számú főúton tartottak mozgó sebesség-ellenőrzést a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei augusztus 22-én délután 4 óra körül. Feladatuk ellátása során egy motorosra figyeltek fel, aki a Mártírok útján a megengedett 50 km/h sebesség helyett, járművével egy keréken haladva – a személy- és vagyonbiztonságot veszélyeztetve – 69 km/h-val közlekedett. A rendőrök a férfit megállították és az egy keréken történő haladása miatt 50.000 Ft helyszíni bírsággal, míg a sebességtúllépésért 30.000 Ft közigazgatási bírsággal, valamint négy előéleti büntetőpont kiszabásával sújtották.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a közutakon csak a KRESZ-ben meghatározott szabályok, és az adott jármű rendeltetésszerű használata mellett lehet közlekedni! Nem egy tragédia történt az elmúlt időszakban amiatt, hogy a járművezetők a sebesség jelentős túllépésével, vagy annak nem az időjárási, és útviszonyoknak megfelelő megválasztásával közlekedtek.

Hirdetés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az egy nyomon haladó járművezetőket, mielőtt meggondolatlan cselekedetekre szánják el magukat, gondoljanak arra, hogy – a gyalogosok mellett – ők a közlekedés másik legvédtelenebb résztvevői. Egy a fentiekhez hasonló mutatvánnyal nemcsak a saját, hanem a többi közlekedő testi épségét, életét is veszélyeztetik.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat