Hirdetés

Koronavírusos beteget találtak Győrben

Fotó: Marcali Gábor
Hajba Ferenc
2020.03.16. 12:58

A Győr+ Média értesülése szerint hétfőn koronavírusos beteget találtak a győri kórházban. Információnkat dr. Tamás László János kórházigazgató főorvos nem erősítette meg.

Hirdetés

Megbízható, ellenőrzött, de nem hivatalos kórházi értesülésünk van arról, hogy megtalálták Győrben az első koronavírusos beteget. Úgy tudjuk, jó állapotban van. A kórház azonban nem erősítette meg hírünket.

Az eddigi gyakorlat egyébként az volt, hogy a törzs honplapján vagy sajtótájékoztatón közlik a napi új megbetegedéseket. Amennyiben újabb értesüléshez jutunk, azonnal közzétesszük.

Hirdetés

A Kisalföld Online megírta, az érintett beteg mosonmagyaróvári, Péternek hívják és nemrég érkezett haza Barcelonából. Mint mondja, két tesztet végeztek rajta, az első negatív lett, míg a második pozitív. Péter hozzátette: jól érzi magát, nincs semmi olyan tünete, ami arra utalna, hogy elkapta a kórt. Barátnőjét is – akivel külföldön volt – a kórházba szállították további mintavétel céljából. – nyilatkozta a koronavírussal fertőzött beteg a kisafold.hu-nak.

Kapcsolódó témák: #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat