The show must go on

Cirkusz a járvány után

Fotó: O. Jakócs Péter
Zombai-Kovács Ákos
2021.09.08. 12:52

Észak-Dunántúlon turnézik a Magyar Nemzeti Cirkusz, a társulat az ősz folyamán a Balatontól északra fekvő nagyobb városokat látogatja végig, legújabb műsorával. Szerdától vasárnapig Győrben, a Cirkusz téren állomásozik a 70 tagú társulat, amely nagy szeretettel várja vendégeit. Magyarország legszínvonalasabb utazó cirkusza „The Show Must Go On” című bemutatóját ajánlja a győriek és a környékbeliek figyelmébe, ami igazán látványos produkciókat kínál az érdeklődők számára.

„Az elmúlt másfél-két év nagyon megviselt minket, hiszen a szórakoztatóipar volt az első, amelynek be kellett zárnia a Covid-járvány miatt és mi voltunk az utolsók, akik kinyithattak” – mondta a Győr Plusznak ifj. Richter József. „Csak vártunk és folyamatosan gyakoroltunk, bemutató, fellépés és turné nem volt, nem is lehetett, igazán idegőrlő időszakon vagyunk túl” – tette hozzá a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

„Kettőzött erővel készülünk és hirdettük meg őszi turnénkat, Székesfehérváron kezdtünk, most pedig szeptember 8. és 12. között Győrben vendégszerepelünk, a szokásos helyen, a marcalvárosi Cirkusz téren” – fogalmazott a társulat vezetője.

Cikkünk a galéria után folytatódik!

Fotó: O. Jakócs Péter

Nagy sikerünk volt a korábbi fellépéseinken, úgy tapasztaljuk, hogy a közönség most még inkább ki van éhezve a cirkuszra, mint korábban, újra kinyílt a világ, kinyithattunk mi is, reméljük ez minél tovább így is marad” – hangsúlyozta ifj. Richter József.

„The Show Must Go On, ez az új műsorunk címe, utalva arra, hogy a korlátozások után mennie kell tovább az életnek a cirkuszban is, de ha már ez a műsor címe, Freddie Mercury, a Queen egykori frontembere, aki a napokban lett volna 75. éves, szintén megjelenik a porondon” – mondta a cirkuszigazgató.

Hétköznapokon este 6-kor, szombaton 15 és 18, míg vasárnap 11 és 15 órakor lesznek előadások a Cirkusz téren, jegyeket pedig a helyszínen és online is lehet váltani a bemutatókra.             

Kapcsolódó témák: #előadás | #híradó | #Magyar Nemzeti Cirkusz |