Borkai Zsolt: “alulmaradtunk, ellenzéki szerepre készülünk”

Szigeti Sándor Fotó: MekliZ Fotó
2024.06.09. 23:07

Még a győztes polgármesterjelölt kilétének ismerete nélkül értékelte a győri önkormányzati választást vasárnap éjjel tizenegy óra előtt Borkai Zsolt.

Borkai Zsolt és a Borkaival Közösen a Jövőnkért Egyesület Marcalvárosban, az Alpesi Sörözőben tartotta eredményváróját, amelyet hét órára hirdettek meg, de végül csak fél tizenegykor érkezett meg a volt győri polgármester és stábja.

Borkai Zsolt végül nem sokkal tizenegy óra előtt állt kamerák elé:

“Alulmaradtunk, de úgy érzem, a rám leadott több mint tizenháromezer szavazat rehabilitál minden korábbi támadással szemben. Bár nem leszek újra Győr polgármestere, jelen állás szerint a Borkaival Közösen a Jövőnkért Egyesület két képviselői helyet is szerzett az új győri közgyűlésben, ahol kritikus és konstruktív ellenzéki szerepre készülünk. A közgyűlésben a képviselői helyemet elfoglalom, a négyéves ciklust kitöltöm, és igyekszünk majd megnehezíteni a többség dolgát. Köszönöm mindenkinek, minden győrinek, aki ránk adta a szavazatát és köszönöm a csapatomnak, a képviselőjelöltjeinknek az elvégzett munkát.” – fogalmazott Borkai Zsolt.

Kapcsolódó témák: #borkai zsolt | #Győr | #választás2024 |