Bombariadó a Győr Plázában és az Árkádban is!

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2022.04.19. 16:56

Cikkünk folyamatosan frissül.

(17:56) A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtóosztálya kérdésünkre az Árkáddal kapcsolatos értesülésünket is megerősítette: „Győr másik bevásárlóközpontja esetében is volt bombafenyegetés, így az is kiürítésre került, és itt is átvizsgálják a rendőrök az épületet és környékét.”

(17:41) Értesüléseink szerint az országban több helyszínen is jelentettek bombariadót, így Budapesten (Árkád, Corvin Pláza, Mammut, Aréna Pláza) és Debrecenben is (Debrecen Pláza).

(17:37) Olvasói információnk alapján az Árkádból 5 órakor küldték ki a vásárlókat és az ott dolgozókat.

Fontos kiemelni, hogy a bombával való fenyegetés minden formája bűncselekmény és súlyos következményekkel jár!

(17:31) A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtóosztálya hivatalosan is megerősítette, hogy a Győr Pláza bevásárlóközpontból valóban érkezett a rendőrségre a délutáni órákban bejelentés bombafenyegetésről. A bejelentést követően a rendőrség haladéktalanul kiürítette az épületet, és megkezdte a terület átvizsgálását.

(17:29) A győri Árkádban is bombariadó van, a helyszínen tartózkodó olvasóink megerősítették: kiürítették az épületet. Egyelőre nem tudni, hogy ott is levélben érkezett-e a fenyegetés.

(17:15) A Győr Plázának a fenyegetés e-mailben érkezett, az épületet azonnal kiürítették, a területet pedig lezárták. Jelenleg a helyszín átvizsgálása folyik.

Az Árkádban korábban, márciusban is volt bombariadó.

Galéria: Ács Tamás

Galéria: Olvasó

Kapcsolódó témák: #bombariadó | #galéria |