Bíróságról a színpadra: újra zenei karrierbe kezdhet F. Dávid

Győr+ Illusztráció: depsotphotos.com
2023.05.06. 15:05

A volt győri megasztáros, a csalással vádolt F. Dávid 14 hónapos előzetesben töltött idő után házi őrizetbe került, és tervezgeti új életét. Úgy véli, van helye a zenei piacon - írja a Bors.

F. Dávid még februárban jelentette be és kért engedélyt is a bíróságtól, hogy Dunaújvárosba mehessen, ahol visszatér az énekléshez. A házi őrizetben lévő férfi, így lehetőséget kapott, hogy újrakezdje régi karrierjét, és felénekeljen egy új dalt, sőt még videoklipet is szeretne forgatni a dalhoz. 

Minderről az énekes ügyvédje mesélt a bulvárlapnak:

Igen, az ügyfelem egy Dunaújváros székhelyű cégnél dolgozik, kedden és szerdán a városban, a többi napon pedig home officeban. A vállalkozás marketing célból együtt dolgozik egy zenei stúdióval is, ahol Dávid lehetőséget kapott, hogy felvegye a dalt. Így munkaidőben tudták megoldani, mint a cég munkavállalója. – Egyelőre nem tudok semmi konkrétumot a forgatással kapcsolatban mondani. Egy biztos, hogy szükség esetén jelezzük és engedélyt is kérünk a bíróságtól, hogy Dávid tudjon dolgozni a képi világon” – mondta Dr. Kaposi Gergely.

Forrás: borsonline.hu

Kapcsolódó témák: #bulvár | #Győr | #sztárok |