Hirdetés

Beszaladt az erdőbe a rendőrök elől

Police.hu
2020.05.25. 06:14

Szerszámokat lopott és kábítószert fogyasztott, a győri rendőrök elfogták.

Hirdetés

A járőrök május 23-án hajnali 3 órakor egy Honda típusú gépkocsi vezetőjét akarták igazoltatni Győrben, a Kunszigeti út mellett lévő parkolóban, azonban a járművezető miután megállt és kiszállt az autójából, a parkoló melletti erdőbe futott.

A járőrök követték a férfit, aki végül többszöri felszólítást követően előjött az erdőből. Az egyenruhások elfogták a 34 éves sofőrt, és átvizsgálták a ruházatát, valamint a járművét is. Ennek során a gépkocsiból zöld színű kábítószergyanús növényi származék, illetve több kéziszerszám, és kisgép került elő, aminek tulajdonjogát a férfi nem tudta igazolni.

Hirdetés

A nyomozók E. Szabolccsal szemben – a rendőrkapitányságra történt előállítását követően – drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították, hogy az elfogott férfi autójában lévő szerszámok és kisgépek bűncselekményből származnak, ezért őt – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása vétség, valamint lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat