Bencés bál tizedszer

J. Kovács Andrea
2023.01.03. 12:27

Február 4-én immár tizedszer lesz bencés bál Győrben. A Szent Mór Perjelség és a Czuczor Gergely Gimnázium a gyökerekbe való belekapaszkodásra, a múlt örömeiért való hálaadásra, a találkozásra, az alma mater falai között kialakult életre szóló barátságok, segítő kapcsolatok megélésére kínál alkalmat az öregdiákoknak és családjaiknak, a jelenlegi diákok szüleinek, közösségük támogatóinak, valamint a kulturált mulatságra vágyóknak.

Hirdetés

„Mivel rövidesen elkezdődik a templom és a rendház tetőzetének teljes megújítása, így idén tavasszal nem tudjuk bevonni a rendház és gimnázium udvarait a báli terek közé, ezért tartjuk farsang idején hagyományos rendezvényünket” – tájékoztatta portálunkat Barkó Ágoston szerzetes, a program egyik szervezője.

„A visszajelzések alapján idén is igyekszünk fejleszteni a mulatságot a közönség megelégedettsége, a jobb helykihasználás érdekében: a gimnáziumi díszteremben lesz a tánctér, továbbá a pezsgőbár, a borozó, a söröző és kávézó koktélasztalokkal, fotelokkal. A vacsora színteréül szolgáló különtermek igényes, élénk díszítést kapnak. A földszinten kialakított klasszikus stílusú „szalonban” utazást tehetünk a 19-20. század győri bencés világába, rácsodálkozva iskolánk történetének egy-egy érdekesebb fejezetére. A nehezedő gazdasági helyzet ellenére igyekszünk tartani a bál jó ár-érték-arányát, a megszokott színvonalat, a bőséges ellátást, a jó kulturális programokat” – mondta Barkó Ágoston atya.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #bencések | #rendezvény |