Bejelentették a jegyárakat

Kedvezményes áron mehetnek a győriek a Vízi élményparkba

Földvári Gabriella Fotó: Marcali Gábor
2023.05.17. 10:13

Szerdán kiderült, hogy mennyiért vehetjük igénybe a június 17-én nyíló új győri Vízi Élményparkot. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Kovacsics Imre, a SPA Hungary Holding Zrt. vezérigazgatója több részletet is elárult az egy hónap múlva esedékes nyitásról.

Dr. Dézsi Csaba András bejelentette, hogy hosszas egyeztetéseket követően a győri állandó lakcímmel rendelkezők 40 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe az alapszolgáltatásokat.

Így a felnőtteknek a strand, az élményfürdő, a gyógyvizes medence és az uszoda használatért 5820 Ft-ot kell majd fizetniük győri lakosként, a nem győrieknek szóló jegy 9700 Ft. A győri 18 éven alattiaknak és nyugdíjasoknak 4.380 Ft, a nem helyi 18 év alatti és nyugdíjas látogatóknak 7 300 Ft lesz a belépő.


Külön igénybe lehet majd venni a termálmedencét és uszodát, győriként 3900 Ft-ot, egyéb esetben 6500 Ft-ot kell fizetni. Aki csak úszni szeretne, annak győriként 2100 Ft-ba, másoknak 3500-ba, 18 év alatt és győri nyugdíjasoknak 1620 Ft-ba kerül.

Ezek az árak májustól augusztusig érvényesek, szezonon kívül 20 százalékos a kedvezmény a győriek számára.


A kedvezményes jegyekre ki kell váltani egy klubkártyát, amely 5000 forintba kerül lakcímenként. Az egy háztartásban élőknek csak egy kártyát kell kiváltani. Június 5-től lehet igényelni a kártyákat a gyógyászati aulában, amelyhez győri lakcímkártya és személyi igazolvány szükséges. Június 17-től pedig az élménypark pénztárában, nyitvatartási időben válthatók ki a kártyák. 


A komplexumhoz tartozó parkolóban maximum 4 órára kell az övezetre vonatkozó parkolási díjat fizetni. 

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #belépő | #fürdő | #híradó | #kedvezmény | #vízi élménypark |