Balul sikerült parkolások, figyelmetlen sofőrök

Győr+ Illusztráció: Vig Norbert
2023.05.03. 19:08

Közúti közlekedési balesetekkel kapcsolatban keres szemtanúkat a rendőrség.

Ismeretlen sofőr közlekedett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival Győrben, a Körkemence utcában április 5-én 14 óra 30 perc körül. Haladása során az út mellett szabályosan várakozó Honda típusú személygépkocsinak ütközött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

Győrben, az Ipar úton lévő ETO Park parkolójában közlekedett egy ismeretlen sofőr, ismeretlen honosságú és típusú gépjárművel április 11-én 8 óra 30 perc és 10 óra 30 perc között. Vélhetően egy parkolóhelyre történő beállás során nekiütközött a balra mellette várakozó Opel Corsa típusú személygépkocsinak, ezt követően a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül távozott.

Ismeretlen típusú és honosságú gépjárművel közlekedett egy ismeretlen személy Győrben, az Erfurti utca egyik társasházának parkoló részében április 26-án 16 óra 30 perc és április 29-én 19 óra 30 perc közötti időben. Egy parkolási manőver során – vélhetően figyelmetlen vezetése miatt – a sofőr az autóval nekiütközött az ott várakozó Audi A4 típusú személygépkocsinak, majd az okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

A fenti balesetek körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó témák: #baleset | #Parkolás | #rendőrség |