Szemtanú

Balul sikerült manőverek Győrben, de kik voltak a sofőrök?

Győr+ Illusztráció: Marcali Gábor
2023.11.21. 09:30

Figyelmetlen tolatások, elbaltázott parkolások - közlekedési esetek Győrben, melyeknél a vétkes sofőrök angolosan távoztak. Látta valamelyiket?

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2023. november 16-án 15 óra és 15 óra 42 perc közötti időben Győrben, a Győri úti kastélyparkolóban.  Hátramenete során nekiütközött a mellette korábban leparkolt kék színű Volkswagen típusú személygépkocsi jobb hátsó részének, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2023. november 17-én 12 óra 6 perc és 12 óra 31 perc közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, az Attila utcában, a Tihanyi Árpád út felől a Bartók Béla út irányába. Az úttest jobb szélére történő beállás miatt hátramenetet hajtott végre és nekiütközött az ott korábban leparkolt Audi A4 típusú személygépkocsi bal hátsó részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség | #szemtanú |