Hirdetés

Balesetek okozóit keresi a rendőrség

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.07.27. 13:13

Az elmúlt hetekben történt balesetek elkövetőit keresi a győri rendőrség.

Hirdetés

Július 17-én Győrben, délután 2 és 5 között a Bán Aladár utca 3. szám előtt egy ismeretlen személy hátramenetben nekitolatott egy Volkswagen Passatnak. A sofőr feltehetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot, így ment neki a Passat bal első részének, ezután a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta. Személyi sérülés nem, anyagi kár viszont keletkezett.

Az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalán, a 105-ös kilométerszelvényben (Győrnél) egy ismeretlen sofőr szabálytalanul váltott sávot július 17-én, este 6 óra körül. A mellette közlekedő autó ez miatt a belső szalagkorlátnak ütközött. A balesetet okozó autó a helyszínt elhagyta, a balesetben személyi sérülés nem történt.

Hirdetés

Július 20-án 6 óra körül az M85-ös autóút Győr felé tartó szakaszán a 2. kilométerszelvényben, Rábapatona térségében egy ismeretlen személy gépjárműjével a megengedett sebességet túllépte, és a belső szalagkorlátnak ütközött. A balesetet követően a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Július 17-én 20 óra és július 18-án reggel 8 óra között Győrben, a Kassák Lajos utca 3. szám előtt egy tehergépjármű feltehetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor az úttestre tolatott ki, és az ott várakozó Volkswagen tehergépkocsi bal oldalának neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Július 9. és július 11-én 16 óra között Győrszentivánon, a Kör téren ismeretlen személy közlekedett tehergépjárműjével. A sofőr feltehetően hátrafelé ment autójával, amikor nekiütközött egy ingatlan kerítésének. A balesetet követően az ismeretlen személy a helyszínt elhagyta. Személyi sérülés nem történt, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek során személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.
Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat