Hirdetés
Ki látta?

Balesetek Győrben: keresik a vétkes sofőröket

Fotó: police.hu
Győr+
2022.06.17. 14:15

Rosszul sikerült tolatások, figyelmetlenség miatt bekövetkezett káresetek. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Hirdetés

Június 2-án 10 óra 15 perc körüli időben, Győrben, a Jókai utca és a Révai Miklós utca kereszteződésben, a körforgalomban ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során megállt, majd ismeretlen ok miatt tolatásba kezdett és neki ütközött a mögötte haladó Dacia személygépkocsinak.  A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Június 9-én 7 óra 45 perc és 16 óra közötti időben, Győrben, Árpád út 45. szám előtt ismeretlen személy közlekedett feltehetően tehergépkocsijával. Haladása során parkolási szándék miatt hátramenetet hajtott végre, amelynek során neki ütközött a Baross Gábor út 31. számnál parkoló Volkswagen személygépkocsinak.  A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Hirdetés

Június 9-én 06 óra és 12 óra közötti időben, Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky út 19. szám előtt ismeretlen személy közlekedett személygépjárműjével, egy belső udvarból jobb irányba kanyarodott ki a menetirány szerint az egy irányú utcára. Haladása során feltehetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot, és az ott várakozó Toyota személygépkocsi hátsó részének neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Június 10-én 11 óra 20 perc és 11 óra 45 perc közötti időben, Győrben, a Szigethy Attila utca 78. szám mögött ismeretlen személy közlekedett tehergépkocsijával. Haladása során feltehetően a Lázár Vilmos utca kereszteződésénél megfordult, és figyelmetlenség miatt neki ütközött az ott parkoló Peugeot személygépkocsi jobb hátsó részének.  A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

Június 10-én 21 óra és 22 óra 30 perc közötti időben, Győrben, a Fehérlaposi dűlő 39 szám előtt ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően a hátramenetbe kezdett, és figyelmetlenség miatt neki ütközött a Fehérlaposi dűlő 39. szám alatti ingatlan kerítésének.  A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Kapcsolódó témák: #baleset | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat