Hirdetés
Szemtanú

Balesetek az utakon! Látta valamelyiket?

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2022.09.16. 06:28

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, a balesetek körülményeinek tisztázása érdekében.

Hirdetés

2022. augusztus 31-én 13 óra 20 perc körüli időben, Győrben, a Pesti úton a Kövecses utca felől a Szentvid út irányába ismeretlen személy közlekedett segédmotoros- kerékpárjával. Haladása során a vezető feltehetően nem tartott megfelelő követési távolságot és neki ütközött az előtte haladó, gyalogos átkelőhelyen áthaladó személy miatt megálló kerékpárral közlekedő nőnek. A kerékpáros az ütközést során a földre esett és megsérült. A balesetet követően a segédmotoros-kerékpár vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

2022. szeptember 3-án 16 óra 45 perc körüli időben, Mosonszentmiklóson, a Radnóti utcában az 1-es számú főút felöl a M1-es autópálya irányába ismeretlen személy közlekedett egy nyerges vontatóból és a mögé kapcsolt Schwarzmüller S1 típusú nyerges félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel.

Haladása során a szerelvény vezetője a Radnóti utca – Hegyeshalom-Győr vasútvonalnál, a fél- és fénysorompóval biztosított kereszteződéshez érve, a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, aminek következtében a lezáródó félsorompónak ütközött. A baleset követében a vasúti átjáró sorompójának nyíró csapszege eltört. A sorompón rongálódás nem keletkezett, és személyi sérülés nem történt. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

A hatóság várja annak a két személynek a jelentkezést, akik az esetet látták, és jelezték a forgalmi szolgálattevőnek, azonban adataikat nem adták meg.

2022. szeptember 7 -én 7 óra 50 perc és 17 óra közötti időben, Győrben, a Vas Gereben utcában, az Árkád melletti kavicsos parkolóban egy ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a parkolóban nekiütközött egy ott várakozó Suzuki személygépkocsi jobb elejének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. szeptember 8-án 15 óra 55 perc körüli időben, a 83-as számú főúton a 43. kilométerszelvényben Gyarmat felöl Takácsi irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt nem tartotta meg jobbra tartási kötelezettségét, és neki ütközött a vele szemből érkező Fiat személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

2022. szeptember 12-én 9 óra 10 perc és 10 óra 5 perc közötti időben, Győrben, a Mészáros Lőrinc utca 1. szám előtt ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során a kialakított várakozóhelyről történő kiállása során, hátra menetben neki ütközött az szomszédos parkolóhely álló Mazda típusú gépjárműnek. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #közlekedés | #rendőrség | #szemtanú |
Hirdetés