Baleset az Örkény utcában és a Pátzay úton

Győr+ Illusztráció: police.hu
2023.10.09. 19:29

Tolatás közben nekihajtott egy autónak, majd távozott a helyszínről egy autós Győrben, az Örkény utcában. A rendőrség szemtanúk jelentkezését kéri az ügy tisztázásához.

A baleset szeptember 30-a és október 1-je között történt Győrben, az Örkény István utcában. Egy autós feltehetően hátramenete során – figyelmetlenségéből kifolyólag – nekiütközött a mellette szabályosan várakozó Honda típusú személygépkocsi bal első részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ugyancsak Győrben, október 8-án reggel, a Pátzay Pál úti parkolóban valaki az autójával nekiütközött egy már ott várakozó Dacia típusú személygépkocsi jobb oldalának. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Sajtó

Kapcsolódó témák: #baleset | #felhívás | #rendőrség |