Hirdetés
Híradó

Az Audi iskolában is megnyitották a tanévet

Fotó: Mekliz Fotó, Komlós Ádám
Ficsór Dávid
2021.09.01. 17:17

609 tanulóval vág neki a 2021/2022-es tanévnek az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ, hangzott el a szerdai ünnepélyes tanévnyitón.

Hirdetés

Szeptember elsején reggel az intézmény ünnepélyes keretek között megnyitotta az új, immár 12. tanévét.

Fotó: Mekliz Fotó, Komlós Ádám

Lőre Péter, az AUDI Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány kuratóriumának elnöke úgy fogalmazott, a tavalyi tanév minden tekintetben rendkívüli volt.

Hozzátette, az elmúlt tanévben a 39 érettségizett tanuló olyan bizonyítványt tarthatott kezében, melyet mind a magyar, mind a német állam elismer. Harmaduk külföldön folytatja felsőoktatási tanulmányait. Idén negyedével több kisóvodás kezdi meg az évet az Audi Óvodában.

Fotó: Mekliz Fotó, Komlós Ádám

Az önkormányzat képviseletében Dr. Pergel Elza mondott köszöntőt az évnyitón. Az alpolgármester rendkívüli helyzetektől mentes időszakot és nagyszerű eredményeket kívánt az intézmény tanulóinak, tanárainak és vezetőinek. Kiemelte, az intézményből olyan diákok kerülnek ki, akik mindenhol megállják a helyüket.

Az újdonsült elsősökhöz, szüleikhez és a pedagógusokhoz az Audi Hungaria Általános Művelődési Központ főigazgatója intézett útravalóul néhány gondolatot:

„Nagyon örülünk neki, hogy itt kezdik meg az elsősök életük új, izgalmas szakaszát. Sok mindenkinek, gyermekeknek, kollégáknak ez a mai nap egy új országot, új város és mindenkinek egy új környezetet jelent. Egy ilyen új kezdet mindig pozitív energiát hoz magával, más nézőpontokat, néha nem várt meglepetéseket, de mindig gazdagabbak, többek leszünk tőle.”

Galéria: Mekliz Fotó, Komlós Ádám

Kapcsolódó témák: #Audi Hungaria | #Győr | #Tanévkezdés |
Hirdetés