Hirdetés
Szórakozás

Az Alkotótáborban épül a Kultúrstrand

Németh Boglárka
2021.06.17. 12:43

Az Aranypart II-n, tegnap kezdődtek a munkálatok, ahol a lelkes, civilekből álló csapat a Kultúrstrand bútorait és kellékeit szereli majd össze egészen vasárnapig.

Hirdetés

A legtöbben munka után csatlakoztak tegnap, de a vasárnapig tartó építkezés első napján is már látszólag nagy volt az összhang.

Kritérium pedig nem volt, aki úgy döntött részt vett a kulturális építkezésben, az szabadon regisztrálhatott. A civileknek három kategóriából kellett választani: lego, ikea vagy bútorasztalos. Ezek a kategóriák a bútorok összeszereléséhez kapcsolódó tehetségüket jelölték.

Hirdetés

Chappon Máté, az Alkotótábor és a Kultúrstrand projektvezetője elmondta: hatalmas érdeklődés volt a táborra, melyhez anyagi forrást egy pályázaton szereztek.

A fiatalember arról is beszélt, hogy a munka gyümölcse a szórakozás lesz, ami Győr királyi várossá válásának 750. évfordulójához is méltón csatlakozik.

A Kultúrstrand megépítését követően június 26-ától ugyanis előadásokkal és programokkal várják azokat, akik regisztrálnak. Ezt a Kultúrstrand Győr Facebook oldalán tehetik meg az adott programoknál. Június 26-án, szombaton bábszínház, 27-én vasárnap a Mokkacsoport által szervezett családi nap, valamint kézműves foglalkozás is várja az érdeklődőket.

Kapcsolódó témák: #Győr | #kultúrstrand | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat