Az Aldi parkolója is fizetős lesz a Plázánál

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.05.03. 17:16

Olvasónk jutattatott el hozzánk egy szórólapot, amelyet az autójára helyeztek ki kedden a Szauter Ferenc utcai Aldi parkolójában. Eszerint az időkorlát nélküli ingyenes parkolás ott is megszűnik.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Győr Pláza parkolója már ez év januárjában fizetőssé vált. Bizonyos engedéményeket tett a bevásásárlóközpont, ám a parkoló telítettségén azóta is látszik: az embereket érzékenyen érintette a döntés.

Most a Plázával lényegében szemben lévő, a Szauter Ferenc utcán található Aldi döntött úgy, hogy május elejével megszünteti az időkeret nélküli ingyenes parkolást. Erről egy olvasónk beszámolója szerint egy szélvédőre tett lapon kapott tájékoztatást, amelyet nekünk is elküldött.

Eszerint tehát 1.5 óra elteltével válik fizetőssé a megállás, mégpedig minden további megkezdett óra után 1.500 forintos parkolási díjat szabnak ki. Részletek a papíron láthatók, illetve ahogy írják is: az Áruház bejárátánál kifüggesztve megtalálható az egész szabályzat is.

Olvasói fotó

Az Aldi-t a levéllel kapcsolatban kerestük telefonon, egyelőre nem jártunk sikerrel, így emailt is írtunk nekik, amelyben bővebb tájékoztatást kértünk tőlük, illetve arra is rákérdeztünk, más boltjuknál is bevezetik-e amit itt, a Szauter Ferenc utcában. Amint a válasz megérkezett, frissítjük cikkünket.

Kapcsolódó témák: #bevásárlás | #kereskedelem | #közlekedés | #Parkolás |