Figyelem! A Győr Plázánál megszűnik az ingyenes parkolás

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2022.01.15. 19:52

Senki se rutinból használja hétfőtől a Győr Pláza parkolóját, mert már nem lehet ingyenesen igénybe venni azt, pár kivételtől eltekintve. Az ár is változott.

A Győr Pláza a hivatalos honlapján és közösségi oldalán is tájékoztatja az olvasókat, hogy megváltozott a bevásárlóközpont sorompóval zárt parkolójának használati feltétele.

Eszerint 2022. január 17-től megszűnik a díjmentes parkolás, az első 2 óráért 300 forintot, utána minden megkezdett óráért 300 forintot kell fizetnie az autósoknak.

Kivételek továbbra is vannak, például azok, akik mozijegyet váltanak, nekik 3 óra ingyenes parkolásra van lehetőségük. A parkolójegyet a mozi jegypénztáránál kell érvényesíteni.

Aki a bevásárlóközpontban található fitnesz termet használja, annak 4 óra ingyenes parkolás áll a rendelkezésére. A parkolójegyet a fitnesz terem pultjánál kell érvényesíteni.

A Pláza területén működő kaszinó vendégei számára 5 óra a megengedett ingyenes parkolás. A parkolójegyet a kaszinó fogadópultjánál lehet érvényesíteni.

Mindhárom esetben az ingyenes parkolásra érvényesített jegyeket a fizető automatáknál lehet ellenőriztetni, illetve az esetleges időkeret túllépés miatti számlát is ugyanitt lehet rendezni.

Nagyon fontos, hogy a parkolójegyét mindenki őrizze meg a parkoló elhagyásáig! A díj rendezése a fizető automatáknál lehetséges.

Azt az információt is közzétették a honlapon, hogy ha a vásárló úgy gondolja, hogy nem megfelelő számára az új díjszabás, akkor a behajtást követően 15 perce van díjmentesen kihajtani.

További részletek és a parkolási szabályzat IDE kattintva érhető el.

Kapcsolódó témák: #bevásárlás | #Parkolás |